Tält & Tillbehör 

Vi erbjuder alla sorters förtält i olika storlekar

Välj förtält efter användningsområde

Vi har Lufttält, Sommartält, Vinter / Universaltält, Husbilstält, Förtältsmattor, Övriga tält, Vindskydd, Tillbehör och reservdelar  för din husbil eller husvagn. Efter många års erfarenhet vet vi vilka som är de mest prisvärda märkena på marknaden till den...

Mer
 • Lufttält
  Lufttält

  Uppblåsbara tält för husbil och husvagn

  Inga tunga och klumpiga stativ

  Uppblåsbara tält har på kort tid blivit mycket populära. För dig som ofta förflyttar din husvagn eller husbil innebär produkten stora fördelar. Fördelarna är flera. T ex slipper man de tunga och klumpiga stativen av metall eller glasfiber, istället reses tältet snabbt och smidigt med en luftpump. 

  Högtrycksslangar

  Stativen har ersatts av uppblåsbara högtrycksslangar som pumpas upp för hand eller med en elektrisk pump. Alla sektioner blåses upp samtidigt via ett centralt munstycke på Kampas tält. 
  Det går snabbt att sätta upp eller ta ner lufttält, vilket gör dem särskilt lämpliga för dig som ofta flyttar ditt fritidsfordon

 • Sommartält
  Sommartält

  Ta ditt campingliv till nästa nivå

  Förtält är ett måste för högsta camping komfort!

  Ditt sommartält blir den plats där du kommer spendera många timmar både dag som kväll på en campingplats. Ett yttre rum bildas utanför husvagnens framsida med skydd för vind och regn eller bara till en mysig sensommarkväll.
  Långliggartält finns även med många inredningsmöjligheter stora fönster och gardiner.

  Utrustning till sommartält är t.ex. Hjulhuskappa, vagnskappa, tältväska, verandastång, FixOn Multi, stativ- och pinnpåse inkl. stormsäkringssats, pinnupptagare.

 • Vinter / Universaltält
  Vinter / Universaltält

  Ett universaltält för dig som ofta byter plats

  Fördelar med en universaltält är många. Det tar upp mindre utrymme i packat tillstånd och väger mindre än traditionella förtält. En universaltält finns även för vinterbruk, vilket innebär att det är gjort i en högre kvalitet och har ofta mindre eller inget skärmtak. Detta minimerar risken för skador orsakade av storm eller snö.

  En universaltält kan användas till husvagnens skena i toppen, medan sidorna pressas mot vagnsidan och fästes med skumgummikuddar och stödstänger. Detta är antingen ett tillägg eller ingår i vissa modeller.Vi har ett stort utbud av universeltält och kan vägleda dig att göra rätt val.

  Vintertält förlänger campingsäsongen

  För campare som gillar campinglivets vinter nöjen, har vi alltid ett stort urval av vintertält. Vintertälten skiljer sig från de vanliga förtälten eftersom de produceras i en extra kraftig kvalitet, samt med extra tjocka tältstänger. De flesta vinter förtälten är antingen gjorda av PVC eller en blandning av akryl eller polyester, med andra ord så kombinerar man sommar och vinter i ett vinter förtält. Vintercamping blir mer och mer vanligt eftersom husvagnar/husbilar förbättras med extra isolering, golvvärme och vintertält som är speciellt framtagen för ändamålet.

 • Husbilstält
  Husbilstält

  Enkelt att koppla bort om du ska åka iväg med husbilen.

  För dig som saknar förtältet i ett tidigare husvagnsliv

  De har utformats så att den passar alla husbilar tack vare en bak- eller sidoöppning. På baksidan av husbilstältet finns en upprullningsbar sluss för att enkelt kunna gå in och ur husbilen. Slussen fästs i den befintliga markis skenan eller med hjälp av plast clips i husbilens ränna eller J-skena. Förtält

 • Förtältsmattor
  Förtältsmattor

  Skulle du inte välja att ha golv i din lägenhet eller hus?

  Skapa helhetskänslan till ditt förtält

  Förtältsmatta är kanske ett måste för att få ett trevligt förtält. De ger en helhetsbild till ditt uterum utanför husvagnen och ett skönare "golv" att gå på. De blir betydligt lättare att hålla rent från gjord och gräs / sten och grus. Välj en färg som passar ditt förtält och husvagn för att få till ett snyggare utseende.

  Finns i många längder och djup för att de ska passa just ditt förtält.

 • Övriga tält
  Övriga tält

  Enkelt Smidigt och riktigt kul!

  Perfekt för vandrare eller så kallade endagscampare

  För att campa behövs inte husvagn, stuga eller husbil. De allra vanligaste sättet är att tälta. Moderna tält avsedda för övernattning har ofta två skikt av tältduk, ett yttertält som skydd mot regn och vind och ett innertält som skydd mot luftdrag och insekter. Tältdukens utförande varierar beroende på tålighet mot regn, hållbarhet, pris, vikt med mera. Vid tältets ingång finns ofta ett område täckt av bara yttertältet, ett förtält, även kallat absid, där vandrare och campare kan placera sin packning och även laga mat. Tältduken förankras i de flesta fall i marken med tältspik/tältpinnar, ofta även med tältlinor mellan tältduken och tältspiken. Uppstagning sker med tältstänger. De minsta tälten rymmer en person och kallas enmanstält och de lättaste väger bara några hundra gram. 

  Innertält för förtält och förvaringstält

  Vet du att du kommer ha övernattningsgäster men får inte plats i husvagnen eller husbilen. Ta del av utrymmet i förtältet och gör ett extra övernattningsrum. Förvaringstältet är precis som de låter. Alltså till för förvaring som du inte vill ha i husbil, husvagn eller förtält för stunden.

 • Tillbehör & reservdelar
  Tillbehör & reservdelar

  Då och då kommer man till den punkten då åldern tar ut sin rätt.

  Eller att Vädergudarna har bestämt sitt.

  Eller som wikipedia hade förklarat: En reservdel är en produkt som används i syfte att laga en annan produkt. Dessa blev vanligare efter industrialiseringen efter att massproduktionen av varor gjorde att man började tillverka utbytbara delar

  Men Lugn i stormen, här hittar du Spännband, Extra stänger, Tält och Stativväskor, Tältpinnar, Tältstångsbeslag och andra reservdelar till ditt förtält

 • Vindskydd
  Vindskydd

  Blåsig sommar = lättlöst problem

  Låt inte vinden störa lugnet i din camping. Ett bra vindskydd ökar bekvämligheten av ditt utrymme samtidigt som du får extra mysiga hörn. Ibland kan det vara skönt att sola lite avskilt  med vindskydds lösning.

  Gränsa av mot andra campinggäster

  Vindskydd ger perfekt skydd mot både vind och insyn. Passar lika bra för uteplatsen hemma , husvagnen eller husbilen. 

Meny