Husvagn 

Förtält- Lufttält för din husvagn

 • Rally Air Pro
  Rally Air Pro

  Uppdaterad version av Kampas bästsäljande favorit

  Ett munstycke blåser upp hela tältet

  Den här uppdaterade versionen i serie 5 har ännu fler funktioner och säkerställer att Rally AIR Pro fortsätter att vara marknadsledande. Det här är ett förtält som har allt – Kampa har vägt in allt. Utbytbara paneler med blixtlås möjliggör montering av ett annex eller ett uterum samt att vända på sidodörrarna – från förtältets baksida till dess framsida. För 2018 har Rally Air blivit helt omdesignat och det har nu Dual-Pitch-taksystemet och en stor nätfönsterpanel i den högra sidopanelen. Alla Rally AIR Pro-modeller kan nu monteras med främre nätpaneler (tillval), vilket ger utmärkt ventilation samtidigt som insekter hålls ute. Rally AIR Pro-modellerna är förberedda för vårt Limpet-fästsystem – ett smart sätt att fästa sidoväggarna på husvagnen. Finns i storlek 200, 260, 330 och 390. 

  Varje lufttub kan styras individuellt med de inbyggda ventilerna. ”Feel the Difference” dubbelisolerande 300D Weathershield Oxford Polyester. Flamskyddad och UV-säker. Vattentät upp till 6000 mm. Varmluftstejpade sömmar för högsta vattentäthet. Glasklara fönster med gardiner för bästa sikt. Myggnät i sidodörrarna. Insydda skumgummikuddar för tätning mot fordon. 7mm kederlist. Vikt ca. 20kg. 
  Handpump med följer.

  Höjd: 235-250 cm

 • Ace Air
  Ace Air

  Lufttält med 3 meter djup

  Femkantig design för extra mycket yta

  Ace Air - Toppmodellen när det gäller alla luft-tält. Inget annat uppblåsbart tält har sådan finish och så många funktioner som detta.

  2018 års version innehåller ett antal betydande förbättringar som gör det till det bästa Ace AIR någonsin. Ace AIR är stilrent, men fortfarande mycket funktionellt. De formade frontpanelerna ser inte bara bra ut utan ger även extra innerutrymme med ett djup på 300 cm. Inuti förtältet är utsikten utåt spektakulär med stora panoramafönster och ljusinsläpp i taket som ger ljus under dagen och utsikt över stjärnorna på natten. Modell 2018 har Kampas nya Dual-Pitch-taksystem och en sidopanel innehåller nu en stor nätfönsterpanel som kan öppnas vid varmt väder. Om vikten är en avgörande faktor kan väggpanelerna tas bort så att det bara är att dra taket genom förtältsskenan och sedan enkelt sätta tillbaka panelerna med blixtlåsen. 7mm kederlist. 

  Medföljande tillbehör: Handpump, Myggnät i sidodörrarna, Inbyggda stormband.

  Höjd: 235-250 cm

 • Classic Air Expert
  Classic Air Expert

  Lufttält för husvagnar som är enkelt att resa

  Tillverkat i Weathershield™ material

  Pumpas upp i ett enda munstycke, vilket gör det enkelt att resa. Tillverkat i Expert Weathershield™- material som ger ett fantastiskt skydd, samtidigt som det andas. Front- och sidopanelerna kan tas av för att förenkla uppsättningen ytterligare. Om ex. fotsteget på husvagnen är i vägen för sidodörren kan sidopanelerna flyttas så att sidodörrarna sitter på framsidan av förtältet. Classic AIR har ett litet soltak framtill som hålls upp av ett lättviktsstativ i aluminium som sätts upp på några sekunder.

  Passar husvagnar med en höjd på 235-250 cm 

 • Frontier Air Pro
  Frontier Air Pro

  Det ultimata uppblåsbara förtältet

  Ett av de största förtälten på marknaden

  Om det är utrymme du behöver uppfyller Frontier alla dina krav – det är ett av de största förtälten på marknaden.

  Frontier finns i två storlekar, 7 och 8 meter brett, men fungerar på husvagnar med en vågrät skena på drygt tre eller fyra meter (beroende på vilken storlek du vill ha på tältet). Djupet är imponerande tre meter. I likhet med alla Kampa AIR-förtält pumpas Frontier upp med ett enda munstycke, och alla tre frontpaneler kan tas av för att det ska bli enklare att fästa förtältet på husvagnen. När förtältet är uppe kan du njuta av de stora ytorna med gott om utrymme för möbler och all annan utrustning. Alla tre paneler kan fällas ned med blixtlås eller tas av helt. Det går också att byta ut dem mot nätpaneler varma dagar när du vill hålla insekterna ute. Sidutbyggnaderna har en egen dörr och ett fönster i den bakre panelen, så även om utbyggnaden täcker husvagnen kan du se in i förtältet. Tillverkat i Weathershield™ Pro Polyester.

  Passar husvagnar med 235-250 cm höjd

 • Monaco Air All Season
  Monaco Air All Season

  Monaco Air All Season

  Det enda traditionella förtältet med luftstativ på marknaden

  Monaco Air är det senaste tillskottet i Dorémas sortiment. Stilen och formen ger samma utrymme och komfort som i ett vanligt förtält men uppsättningen blir enklare tack vare det nya Doréma EAF luftstativet. Huvudstativet består av 3 taktuber, 3 bentuber och 3 vinklar som alla är sammankopplade och pumpas från en och samma ventil. Detta gör att stativet är rest och klart på några minuter. Extra stöd mellan tuberna medföljer och dessa pumpas upp och monteras separat. Tältduken är tillverkad av det senaste Ten Cate materialet från Europa och detta gör att tältet kan användas under hela säsongen, från tidig vår till sen höst. Modellen är idealisk för resande campare med korta stopp där enkel och snabb uppsättning är ett krav. 

  Djup: 240 cm
  Färg: Svart/Grå
  Vikt: ca 31 kg

Visar 1 - 5 av 5 objekt
Visar 1 - 5 av 5 objekt

Meny